Здравният министър проф. потвърди, че заради разпространението на коронавируса се

...
Здравният министър проф. потвърди, че заради разпространението на коронавируса се
Коментари Харесай

Министър Ангелов: Обсъждат се допълнителни мерки за опазване на хората

Здравният министър проф. удостовери, че поради разпространяването на ковид се разискват и спомагателни ограничения за запазване на възрастните хора.

В ефира на Нова телевизия основният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил уточни обсъждани разновидности - въвеждане на часове, през които възрастните хора да могат да излизат, да вършат това единствено на несъмнено разстояние от вкъщи си, и минимум евентуалният вид - цялостна изолираност.

Министър Ангелов сподели, че за момента няма да се подхващат ограничавания, а ще се ускори контролът за спазването на сегашните ограничения: „ В момента няма да постановяваме нови ограничения, свързани с коридори за възрастните хора. Обсъждаме всевъзможни ограничения, в това число и тези, само че към момента няма да ги постановяваме “.

Проф. Ангелов разяснява още, че макар рекордния брой инфектирани - 516 за миналото денонощие, нуждаещите се от лекуване в болница не са доста. "В областите, в които има дефицит на кревати, се разкриват нови ", сподели още здравният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР