Здравният министър Костадин Ангелов, говорейки за себе си в трето

...
Здравният министър Костадин Ангелов, говорейки за себе си в трето
Коментари Харесай

Как здравният министър остави прогнила Александровска, на която беше шеф - slava.bg

Здравният министър Костадин Ангелов, говорейки за себе си в трето лице, като че ли е държател, разгласи, че истина е единствено каквото той каже за ковид. Нищо, че е хирург. Все едно месарят да ви разкрива единствен истината за хляба.

Само подсещаме, че до момента в който беше единствено шеф на болница точно той заприказва за бъдещия недостиг на чували за трупове и камионите, зарити с тях, които сме щели да гледаме.
Истина ли се оказаха тези приказки?

Но да оставим думите. „ По делата ще ги познаете” е казано в свещената книга. И за това дано надникнем каква болница остави като шеф преди два месеца, с цел да стане министър, представителят на истината, до момента в който си купуваше нов мезонет от 231 квадратни метра за 586 749 лв. с заем от същата онази банка ДСК, която кредитира сътрудниците му от кабинета Борисов 3, Горанов и Вълчев, пиар Шехеразадата Севделина Арнаудова, Цветан Цветанов, шефа на КЗП с изминал преди повече от 6 месеца мандат Маргаритов.

Текстът и фотосите от понеделник в София, България, Европейски съюз, 21-ви век, са на доктор Андрей Коцев от Александровската болница:

“Александровска” болница, господин министър на опазването на здравето. Помните ли я? Доскоро й бяхте шеф. А фотосите са от през днешния ден (28.09.2020 г.), съвсем година след проведените от профсъюз “Защита” митинги против отвратителните условия на труд в болничното заведение. Протести, които бяха подкрепени от работещи в болничното заведение, пациенти и студенти.

Протести, поради които Министерството на здравеопазването отпусна милиони левове за поправки?! Къде са тези милиони? На една от фотосите от личния състав е залепен надпис върху паянтова врата “Не пипай. Вратата ще падне”. Добре, няма. Но това изгнило държавно управление народът на България ще пипне и вие ще паднете с него. Знаете го добре, нали?! "

ВИЖ СНИМКИ!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР