Здравните власти в САЩ казаха, че напълно ваксинираните американци няма

...
Здравните власти в САЩ казаха, че напълно ваксинираните американци няма
Коментари Харесай

Ваксинираните в САЩ вече могат да ходят навън без маски

Здравните управляващи в Съединени американски щати споделиха, че изцяло имунизираните американци няма потребност да носят маски на открито, в случай че не са измежду огромен брой непознати хора, съобщи Асошиейтед прес.

Центровете за надзор и предварителна защита на заболяванията (ЦКПБ) оповестиха нови насоки. Досега те поучаваха хората да носят маски на открито, в случай че са на разстояние до към 1,8 метра един от различен.

Промяната идва, откакто над половината от пълнолетното население на Съединени американски щати получи най-малко една доза ваксина против ковид, а повече от една трета са изцяло имунизирани.

Според рекомендациите на здравните управляващи не е належащо хората, без значение дали са изцяло имунизирани или не, да носят маски на открито, когато вървят пеш, карат велосипед или тичат сами или с хора от своето домакинство. Те могат да бъдат без маски също на дребни събирания навън с изцяло имунизирани хора.

Неваксинираните би трябвало да носят маски на събирания навън, на които има други неимунизирани хора. Те също по този начин би трябвало да продължат да носят маски, когато посещават заведения за хранене навън.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР