Здравните мерки във връзка с коронавируса у нас изглеждат малко

...
Здравните мерки във връзка с коронавируса у нас изглеждат малко
Коментари Харесай

Правителството се провали в борбата с Covid-19, категорична е Корнелия Нинова

Здравните ограничения по отношение на ковид у нас наподобяват малко нелогични, а ограниченията в региона на стопанската система и на обществената политика са несъответстващи. Това съобщи в Шумен водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която участва на отчетно изборното заседание на общинската конструкция на партията.

„ Когато бяха по-малко случаите на инфектирани, имаше драконовски ограничения, които нанесоха тежък удар на стопанската система и на обществената политика, а последствията ще ги берем наесен. Сега прави усещане, че има повече инфектирани, ограниченията се освобождават, единствено разясня, че наподобяват нелогично. Виждате, че нито мярката 60/40, нито кредитните линии, които са отворени за бизнеса и физическите лица, работят в интерес на хората. Там държавното управление е в цялостен неуспех “, разяснява Корнелия Нинова.

Тя дефинира като "нелогично " разхлабването на ограничавания на фона на увеличаващ се брой случаи на ковид в страната. Предприеманите от държавното управление ограничения за икономическо подкрепяне Нинова счита за "абсолютно несъответстващи ":

По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов съобщи, че противоепидемичните ограничения няма да бъдат в допълнение затягани през юли и август, а ще се разчита на хората да се самоотграничават.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР