Здравко Димитров бе отличен от Българската федерация по борба за

...
Здравко Димитров бе отличен от Българската федерация по борба за
Коментари Харесай

Здравко Димитров с приз от Българската федерация по борба

Здравко Димитров бе отличен от Българската федерация по битка за неговия принос за развиването на този спорт.

Това се случи на специфична гала в границите на интернационален шампионат, проведен от клуба по битка „ Локомотив “ (Пловдив) със съдействието на Общината. Наградени бяха също изтъкнатите спортисти в битката Георги Петков, Нено Ненов, Иван Костадинов. С плакет беше отличен и някогашният играч по класическа битка и президент на клуб „ Академик “ към НСА Ангел Ангелов за работата му като член на комисията за младежта и спорта в Общинския съвет на Пловдив. Турнирът се организира в зала "Строител ", а в него участваха над 100 борци от България, Турция и Гърция.

„ Ние знаем какъв регионален шеф е Здравко Димитров и сме уверени, че той ще бъде и доста добър кмет на града “, съобщи при награждаването легендата на родната битка Георги Мърков, който връчи плакет от името на федерацията.

Председателят на УС на спортния тотализатор и някогашен международен първенец Живко Вангелов също отличи претендента на ГЕРБ за кмет на Пловдив и акцентира неговите заслуги за развиването на състезателен клуб по битка „ Локомотив “ (Пловдив).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР