Здравка Захова първа приятелка с жената на Къро Бившата половинка на

...
Здравка Захова първа приятелка с жената на Къро
Бившата половинка на
Коментари Харесай

Бившият на Гери-Никол заби ново гадже

Здравка Захова първа другарка с дамата на Къро

Бившата половинка на Гери-Никол заби ново гадже , написа Телеграф. Мартин обикаля софийските заведения в компанията на топмоделката Здравка Захова. От няколко месеца двамата са неразделни и постоянно са засичани в едни от най-актуалните питейни заведения в столицата. Наскоро двойката пусна и обща фотография, на която въобще не крие околните си връзки.

Здравка Захова е един от известните топмодели от близкото минало. Именно тогава се среща и с убитата в ЮАР Мис България Гергана Кочанова . Здравка и дамата на Къро стават близки около моделството, вземат участие в редица фотосесии и ревюта, а общата работа ги трансформира в близки приятелки, описват осведомени. Пътищата им се разделят, откакто Гергана се дами за Къро и това поставя завършек на кариерата й на модел.

Захова става известна като Българската Шакира, название, което й е обещано поради буйната й къдрава коса. Особена известност придобива след еротичната си сесия за едно от известните у нас мъжки списания . Името й попада в престъпните летописи, клед като татко й Милан Захов- Клюна е арестуван при наркосделка с 5,5 кг канабис. Манекенката е спрягана за държанка на Стойчо Младенов –младши, както и на екскапитана наЗдрав Барселона Карлес Пуйол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР