Здравейте! Време е да обявим и печелившия участник, който ще

...
Здравейте! Време е да обявим и печелившия участник, който ще
Коментари Харесай

Зрънце по зрънце


Здравейте! Време е да обявим и печелившия участник, който ще получи като премия Активиa Пълнозърнеста, задоволителна за цялостен месец.

Честито на Магдалена Василева!

.......................................................................................................................................................

Мили другари,

време е да обявим резултатите от теста, който направихме по тематиката „ Пълнозърнести храни ”. Щастливи сме да отбележим високото равнище на познаване на тематиката от страна на нашите читатели, което след това се поддържа от извънредно грамотните и забавни въпроси, които вие зададохте на консултанта по хранене доктор Николова. Поредицата за пълнозърнестите храни " Зрънце по зрънце " беше общително подкрепена от Активиa, които споделят нашето задоволство от огромния читателски интерес към тази значима част от вярното хранене и положителния живот.

Ще бъдем признателни, в случай че и вие ни дадете противоположна връзка, отговаряйки на няколко въпроса по-долу. А един от вас ще завоюва Активиa Пълнозърнеста, задоволителна за цялостен месец.

Автор: Зрънце по зрънце
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР