Здравейте, момичета! Първите 15 печеливши имена, които ще могат да

...
Здравейте, момичета! Първите 15 печеливши имена, които ще могат да
Коментари Харесай

Нови решения на интимните ни проблеми

Здравейте, девойки! Първите 15 печеливши имена, които ще могат да тестват революционния нов артикул са:
Петя ЙовчеваВера СавоваСавина ХристоваЗвезделина ПетковаНиколет КапелеваДиляна НиколоваМадлена ДимитроваПаулина СтояноваРалица ИвановаВасилена ДимитроваТеодора МичеваЖени АсеноваЛили БъчвароваЛюбица МарчеваВиолета Расева
И последните 10 печеливши имена са:
Полина ПетковаЕлена ЖековаИвона ПетроваВасиана СоколоваЗлаттина МанджуковаНадежда КаспароваАна РайноваТатяна ГенчеваМария ЦенковаМоника Златинова
Честито!

..............................................................................................................................................................

Снощи си изкарах ужасно. Имах среща с две приятелки, луксозни дами, обичам ги ужасно доста и, почтено казано, въобще не знам какво бих правила без тях. Не желая и да разбирам.

Когато сме трите, дружно, си приказваме за всичко. Знам, че звучи клиширано, само че, Боже, какъв брой е хубаво тъкмо това факсимиле да ми е истина. Всички ние в нашата скромна Света троица сме дейни градски дами, т.е., опитваме се да съумяваме с всичко – семейство, наследено и самосъздадено, кариера, другари, занимания, пътувания... знаете ги модулчетата на градските девойки. Логично, стресът не ни липсва. Всячески се стараем да следваме златните мантра-повеления и да го заобикаляме, само че за жалост, той нас – не. Така че, още по-логично, в един миг диалогът опря и до хилядите му проявления на въпросния стрес, едно от които са интимните проблеми. Не, нямам поради в леглото, а още по-интимните. Нарушеният баланс на женския организъм, с други думи.

Уф, то, в действителност, единствено стресът да беше. Нашият така внимателен момичешки баланс се въздейства и от толкоз други фактори...хормони, какъв брой сме се натоварили физически, какви хигиенични артикули използваме, дали е рисково топло или студено, пили ли сме антибиотици, контрацептиви... да не забравяме и басейните, нашите недотам положителни другари...

Та по този начин. Точно си помислих, че диалогът ще опре до безконечния си печален свършек – „ това е ситуацията “ – когато едната от мацките потегли да приказва за новите тампони, които е разкрила. Били първите в света с пробиотици. Наострих уши, звучи забавно. Отдавна са ни ясни изгодите от пробиотиците при сходни интимни проблеми, нормално когато гъбичките се появят, внезапно подвигаме потреблението на кисело мляко (ама от истинското). Това, естествено, е напълно безсмислено, тъй като по този начин пробиотиците не попадат там, където би трябвало. Тези нови тампони, обаче, Ellen, изпращат млечнокиселите потребни бактерии право в задачата. Те попадат там, където са най-необходими и работят необезпокоявано – непосредствено и на място, по един много по-адекватен, актуален метод.

Науката си има своите постижения, не виждам за какво да не се възползваме, нали по този начин?

Моята другарка сподели, че друга нейна другарка й ги е предложила, също от години в безуспешна битка с гадостите. Според нея са идеална профилактика против инфекции, като възстаноявяват деликатния баланс във влагалището дълготрайно, а не просто за момента да замаскират казуса. И по този начин избягваш разните му там глобули, битката с апликатори (ами много си е унизително, каквото и да си говорим), промивки с отвари, все едно сме пещерни хора. С едно слагане решаваш два казуса – възстановяваш естествения баланс, като по този начин защитаваш тялото си, и осигуряваш надеждна хигиена за самия цикъл.

Да не приказваме, че ти икономисват надалеч освен неприятните чувства, а и пари. Един тампон коства колкото едно кафе. А сметнете единствено какъв брой излиза гинеколог, медикаменти... пък и постоянно кръгът е обаян и тъкмо сме се отървали и хайде отново. С Ellen, в случай че й се доверяваме постоянно, даже и най-предразположените към чести инфекции ще могат да си отдъхнат.

 

За да се усети резултат, предлага се приложимост " 3 х 3 х 3 ": 3 тампона дневно х 3 следващи дни х 3 следващи менструации. Моята другарка беше някъде към края на втория цикъл и твърдеше, че несъмнено има разлика. Положителна, естествено.

Така че считам и аз да опитвам. Месечният цикъл е времето, към и по време на което имунната отбрана в интимните зони пада, нервни и раздразнителни сме, напряко като отворена покана за злостните гъбички и бактерии. Абсолютно гениално е, че някой най-накрая се е сетил да събере 2+2 и да предложи решение по време на самия цикъл – като по този начин Ellen оказва помощ да се преодолее и остарялото разбиране, че тампонитe могат да са нездравословни за здравето, предизвиквайки замърсяване и раздразнения, които нарушават салдото в женския организъм. Днес се свързахме с производителя на Ellen. Хората са супер дружелюбни и искрено желаят повече дами да тестват революционния (не е пресилено) нов артикул. Затова ни предложиха да раздадем 25 награди, с цел да могат 25 дами да усетят разликата и да споделят усещанията си от пробиотичните тампони. Принципът е томболен, по тази причина, регистрирайте се и участвайте, безусловно можете единствено да спечелите!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР