Здравето си 72-годишният изпълнител на Телефонна любов“ поверил в ръцете

...
Здравето си 72-годишният изпълнител на Телефонна любов“ поверил в ръцете
Коментари Харесай

Светило от ВМА спаси Васил Найденов

Здравето си 72-годишният реализатор на „ Телефонна обич “ поверил в ръцете на едно от светилата на медицината у нас

Със съществени урологични проблеми се сблъскал естрадният ас Васил Найденов. Новата година не му потръгнала напълно добре и с празнично въодушевление, а с вървене по лечебни заведения. Певецът имал подозрения, че страда от тежка диагноза. Преди броени дни се подложил на серия от щателни проучвания във ВМА, а до момента в който резултатите излязат, бил на нокти, написа вестник Ретро.

Здравето си 72-годишният реализатор на „ Телефонна обич “ поверил в ръцете на едно от светилата на медицината у нас. Найденов се преглеждал и лекувал при проф. Илия Салтиров, който е началник на Катедрата по урология и нефрология и шеф на Клиниката по ендоурология и екстракорпорална литотрипсия на ВМА. Освен това фамозният експерт е и народен съветник по урология. С негова помощ Васил съумял да се закрепи и се успокоил, че диагнозата му не била съдбовна. Още преди десетина години артистът за пръв път разкри, че страда от неразположения, свързани с простатата. Тогава той се подложи и на интервенция с вярата да реши казуса вечно, само че подобрението било единствено краткотрайно. Сега обаче звездата на родната сцена се чувствал в сигурни ръце и бил спокоен за здравето си.

Васил към този момент считал да не подценява и препоръките на експертите за повече отмора на неговата възраст, тъй като урологичната диагноза напълно не била единствената, която го мъчела. „ От 20-годишен съм с продължителен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето – отвън темп съм от дълго време, само че още съм жив и ме държи страстта, публиката също ми е огромен покровител “, споделя изпълнителят. Той е измежду малцината от естрадния отрасъл, които са претрупани с участия, а натовареният му график постоянно буди завистта на сътрудниците от неговата генерация. Кеца не отклонява предложения нито за клубни изяви, нито за концерти или частни и фирмени празненства.

През миналия декември съвсем нямал свободна нощ, в дните към Нова година прекосил България надлъж и простор, с цел да извърши три поети уговорката. В първия месец от новата година обаче щял да се отдаде на заслужена почивка, като възнамерявал да замине дружно с импресариото си Ивайло някъде в чужбина. Само отвън рамките на родината Кеца успявал да си почива пълноценно. Покрай празниците от възнаграждения съумял да завоюва десетки хиляди левове и считал да развърже кесията за релакс по плажовете на по-далечна и екзотична дестинация. Останалите пари още веднъж щял да вложи в прословутия ремонт на жилището си на бул. „ Витоша “ и в скъпи бижута. От дълги години артистът влага в диаманти, чиято стойност в никакъв случай не пада и не се въздейства от инфлацията.
 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР