Здравето на Брус Уилис се влошава и той вече почти

...
Здравето на Брус Уилис се влошава и той вече почти
Коментари Харесай

Състоянието на Брус Уилис се влошава, вече почти не може да говори

Здравето на Брус Уилис се утежнява и той към този момент съвсем не може да приказва, както и мъчно схваща какво приказват другите, заяви италинският в. La Repubblica, базирайки се на американски медии. Както стана известно преди месеци, 67-годишният артист страда от афазия – инвалидизиращо заболяване, произлизащо от неправилното действие на области в мозъка, свързани с езиковите качества, което постепенно, само че окончателно се задълбочава. Диагнозата принуди звездата от " Умирай мъчно " да разгласи и отдръпването си от снимачните площадки през март.

Семейството се надява на знамение

В момента артистът прекарва допустимо най-вече време с втората си брачна половинка Ема Хеминг и двете им дъщери – 10-годишната Мейбъл и 8-годишната Евелин. По време на празниците с тях е и някогашната му половинка Деми Мур, с която Уилис е останал в отлични връзки, с трите девойки, родени от брака им: Румър (34), Скаут (31) и Талула (28). В уголемен състав фамилията е прекарало и по-голяма част от интервала на локдауна, натрапен от пандемията на Covid-19, а в този момент дава цялата допустима любов на отдръпналия се екшън воин в един от най-трудните моменти от живота му.

Ема в този момент е гласът и средството за другарство на артиста. Има дни, в които се виждат проблясъци от остарелия Брус, само че те са къси и все по-редки. За околните му е тежко да го гледат по какъв начин като че ли им се „ изплъзва “ все по-надалеч, те се молят за него и се надяват на някакво коледно знамение, споделя неизвестен източник, непосредствен до фамилията, пред RadarOnline.

От първия момент, в който схващат за заболяването му, почитатели и сътрудници на артиста се сплотяват към него и околните му, засипвайки ги с хиляди известия и жестове на взаимност и поддръжка.

Ревизираното наследство

Според RadarOnline артистът евентуално е трансформирал наследството си дни преди да получи диагнозата афазия и съвсем цялото му положение, възлизащо на 250 милиона $, ще бъде разпределено в настоящето му семейство. Трите дъщери от първия му брак щели да получат единствено по 1 милион, а останалото се планува да остане във притежание на Ема Хеминг и двете по-малки дъщери, пише . 

Последната фотография на обичания артист в обществените мрежи датира от юни. На нея той наподобява благополучен измежду фамилията си, макар че положението му към този момент се утежнява. „ Болката, която усещам, може да бъде парализираща, само че тя е и най-чистата и дълбока форма на обич, която си в положение да изпиташ. Уча се да съжителствам с нея “, написала е Ема Хеминг.

„ Брус искаше да е сигурен, че второто му семейство ще бъде обгрижено. Той има вяра, че Румър, Скаут и Талула са получили най-хубавото, което е имал да предложи финансово през целия им доскорошен живот “, изяснява изданието.

Румър е актриса, която играе най-много в самостоятелни продукции, Скаут е амбициозна певица и създател на музика, която издаде дебютен албум през юни, а Талула случайно се появява в телевизионното риалити шоу Catfish. „ Брус има вяра, че Деми, чието положение се прави оценка на 200 милиона $, постоянно ще участва в живота на дъщерите им “, заключава източникът на информация, който RadarOnline разпознава като другар нa артиста. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР