Здравеопазването остана доста на заден план при всички управляващи. Това

...
Здравеопазването остана доста на заден план при всички управляващи. Това
Коментари Харесай

Мая Илиева, СБМС: Здравеопазването остана доста на заден план при всички управляващи


" Здравеопазването остана много на назад във времето при всички ръководещи ". Това акцентира в изявление за предаването " 12+3 " по стратегия " Хоризонт " Мая Илиева , ръководител на Синдиката на българските медицински експерти (СБМС):
" За страдание, съвсем нищо не се е трансформирало през годините, без значение кои са ръководещите и от коя партия са . Никой не подхваща никакви ограничения, защото там може би ползите са много огромни. Категорично промени досега няма. Основните проблеми са изискванията, при които се работи, както и заплащането ".

Председателят на Синдиката на българските медицински експерти разясни, че пари има, само че те просто не се разпределят вярно:

" Има хора, които взимат петцифрени суми и има такива, които взимат единствено 50 лв. над минималната работна заплата , тъй че в действителност би трябвало да има една методика и да бъдат признати стандарти, тъй че да може нашите сътрудници да работят при едни естествени условия, да не се постанова да работят за заплати, които са присъщи за хора без обучение ".

Цялото изявление с Мая Илиева можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР