Здравенякът Янко Ваташки внася и продава модерни италиански дамски чанти

...
Здравенякът Янко Ваташки внася и продава модерни италиански дамски чанти
Коментари Харесай

Lupa.bg научи: Янко Ваташки подхвана бизнес с италиански чанти от затвора

Здравенякът Янко Ваташки внася и продава съвременни италиански дамски чанти в България, като той е подарил този бизнес на гаджето си Моника (на снимката), която и сега е в Италия и ръководи търговията, научи Lupa.bg.

Въпреки че перничанинът сега е в Софийски централен затвор, той е съумял да провежда този бизнес с помощtа на собствен приятел в Италия с прякор Италианеца. Там той имал фабрика, която с изключение на чанти, произвеждал и портмонета и колани, описаха наши хора, осведомени с новия бизнес.



Прави усещане, че се оферират много разнородни чанти, които са на междинна цена от към 130 лв.. Разбира се, намират се и по-скъпи и по-евтини модели.

Янко Ваташки се чака напълно скоро да излезе на независимост и съгласно слуховете зад решетките, той считал да се занимава с произвеждане на жито. 

В момента здравенякът всява почит в столичния затвор и брани правата на лишените от независимост и техните близки посредством национално съдружие, на което е ръководител.  

Припомняме, че и преди, когато беше отвън пандиза, пернишкият бабанка въртеше законен бизнес, от който изкарваше хубави пари. Янко Ваташки внасяше маркови виновност, за които имаше доста известни ВИП клиенти.

Търгуваше най-вече с виновност, които не можеха да се намерят на родния пазар. 

Медията ни разбра още, че до 2-3 месеца Ваташки ще бъде освободен от пандиза. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР