Когато изнесе встъпителната реч в колежа Морхаус, президентът Байдън ще

...
Когато изнесе встъпителната реч в колежа Морхаус, президентът Байдън ще
Коментари Харесай

Колеж Морхаус се подготвя за встъпителната реч на Байдън

Когато изнесе встъпителната тирада в колежа Морхаус, президентът Байдън ще има най-директния си ангажимент със студенти от началото на войната Израел-Хамас в център на Черно политика и просвета.

Морхаус се намира в Атланта, най-големият град в суинг щата Джорджия, който Байдън лиши от тогавашния президент Доналд Тръмп преди четири години. Речта на Байдън в неделя ще пристигна, до момента в който демократът се пробва да си пробие път към основен и алегоричен изборен регион – млади чернокожи мъже – и да поправи разнообразната коалиция, която го избра в Белия дом.

Обявяването на речта предишния месец провокира мирни митинги и апели администрацията на колежа да анулира дейностите на господин Байдън във връзка с войната сред Израел и Хамас. Някои студенти в Морхаус и други исторически чернокожи кампуси в Атланта споделят, че гръмогласно се опълчват на господин Байдън и решението той да приказва, отразявайки напрежението, с което Байдън се сблъсква в доста цветнокожи общности и с млади гласоподаватели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР