Здравен информационен център Медикъл Караджъ“, съвместно с Група Болници Мемориал,

...
Здравен информационен център Медикъл Караджъ“, съвместно с Група Болници Мемориал,
Коментари Харесай

Пътувайте безплатно на 28 септември от Русе през Разград-Търговище-Варна-Бургас до Истанбул със ЗИЦ“Медикъл Караджъ“ и направете безплатна консултация с ин витро специалистите на Болница Мемориал!

Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, взаимно с Група Болници Мемориал, имат удоволствието да дават опция на всички български двойки с репродуктивни проблеми да се възползват от БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ и БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ с водещи експерт по ин витро оплождане. Не пропускайте опцията да се консултирате с едни от най-хубавите експерти в света и да се приближите с още една крачка до сбъдването на фантазията ви за лично дете!

ПОЛУЧАВАТЕ:
Безплатен транспорт  България – Турция – БългарияБезплатна консултация при експерт по ин витро и репродуктивна медицина
Желаещите да пътуват би трябвало да дават отговор на следните условия:
Пациентите би трябвало да носят цялата здравна документи, с която разполагат досега.
За дамите:
Цветна фотография, в случай че имат правена. Ако имат интервенции и видео от тях и епикриза на британски език.Кръвни проучвания:ПРОЛАКТИН (PROLACTİN),ТСХ (TSH),АМХ (AMH),ПЪЛНА КРЪВНА КАРТИНА,КРЪВНА ГРУПА,РУБЕОЛА (RUBELLA IgG),ТЕСТ ЗА ХЕПАТИТ (HbsAg, AntiHBs и Anti HCV),ТЕСТ ЗА ХИВ (Anti-HIV),СВОБОДЕН ТИРОКСИН (FREE T4),
За господата:
ТЕСТ ЗА ХЕПАТИТ (HbsAg, AntiHBs и Anti HCV),ТЕСТ ЗА ХИВ (Anti HIV),Спермограма, в случай че имат към този момент направена
ВАЖНО: Специалистите на болница Мемориал държат спермограмата да бъде направена на място в болничното заведение. Изследването ще бъде осъществено на промоционалана цена.

Медицинската документи ще бъде разисквана авансово с координатор от ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ и при нужда да бъде преведена на британски.

„ Караджъ Турс Интернешънъл “ ще се погрижи за логистиката на пациентите и ще подсигури тяхното комфортно и несъмнено пътешестване. Пациентите ще бъдат съпроводени от координатор на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “, който ще се погрижи за тяхното успокоение и ще ги осведоми за всичко, което им е належащо по време на пътуването.

ПРОГРАМА:

Тръгване от Русе на 28-ми септември (четвъртък), като консултациите ще се осъществят на 29-ти септември 2023г. петък.

Дата и час на потегляне: 28.09.2023- 22:00 часа

Автобусът ще се движи по маршрут: Русе- Разград- Търговище-Варна- Бургас- Истанбул

Пристигане: 29.09.2023 в 8:00 часа в Истанбул

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НЕ ВКЛЮЧВА:
Лични разходиДопълнителни услуги и проучвания
Необходими документи, свързани с прекосяването на граничните пунктове:

България – Турция:
Лична карта или интернационален паспортЗа лица под 18 години, пътуващи с единия родител, нотариално заверено пълномощие от другия родителМедицинска застраховка- „ Караджъ Турс Интернешънъл “ може да спомага на пациентите за подписване на застраховки за пътуването-обърнете се към координаторите на „ Медикъл Караджъ “ за повече информация
Турция-България:
Лична карта или интернационален паспорт
Възползвайте се от опцията да се информирате в точния момент за вашите репродуктивни проблеми и най- положителните разновидности за разрешаването им!

Всички искащи могат да се обадят за информация и записване на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “: +359 879 009 742 и за спомагателни въпроси.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР