Заявки за коалиции и нови пререкания Основните политически играчи дадоха

...
Заявки за коалиции и нови пререкания Основните политически играчи дадоха
Коментари Харесай

Основните политически играчи дадоха своите заявки с кого и как биха се коалирали

Заявки за обединения и нови пререкания

Основните политически играчи дадоха своите поръчки с кого и при какви условия биха могли да вършат съюзи, осведоми

Кирил Петков разгласи, че няма да прави лични промени в кабинета и отхвърли опция за помиряване със Слави Трифонов. От Има Такъв Народ също не са склонни на съюз с „ Продължаваме Промяната”, до момента в който отпред е Кирил Петков. Българска социалистическа партия разиска идващите си политическите ходове на фона на нов спор с Президентството по въпроса за оръжията за Украйна. Червените линии на социалистите и някои нови хрумвания събра на „ Позитано” 20 елита на столетницата.

Един от главните въпроси, които останаха за идния опит на „ Продължаваме Промяната” да сформира кабинет – ще договарят ли с „ Има подобен народ”, към този момент стартира да се обяснява.

От партията на Слави Трифонов обявиха, че биха влезнали в договаряния, само че единствено в случай че бъдат поканени като партия, а не се договаря с обособени персони от „ Има подобен народ”. И единствено в случай че Кирил Петков не е министър председател. В отговор министър-председателят съобщи, че към този момент съставът на кабинета остава неизменен.

От Българска социалистическа партия обаче също сложиха изискване - партията ще поддържа бъдещо държавно управление, в случай че то възобнови договарянията с „ Газпром”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР