Заь39-а поредна година един от най-обичаните български фестивали – Празниците

...
Заь39-а поредна година един от най-обичаните български фестивали – Празниците
Коментари Харесай

Аполония 2023 започва на 28 август в Созопол

Заь 39-а поредна година един от най-обичаните български фестивали – Празниците на изкуствата Аполония, ще зарадва публиката с неповторима стратегия от културни събития. Фестивалът ще се организира от 28 август до 5 септември в Созопол . Участие в него ще вземат най-известните лица в българските спектакъл, литература, музика и кино, измежду които е и носителят на Международната литературна премия „ Букър “ Георги Господинов.





В Созопол ще дойде и Нобеловият лауреат за литература Светлана Алексиевич . Пълната стратегия на Аполония 2023 може да бъде забелязана на формалния уебсайт – , а билетите за всички събития са към този момент в продажба в мрежата на.



Аполония ще зарадва своята аудитория с многообразие от литературни събития, музика, спектакъл, кино и изложения. Откриването ще бъде на 28 август с Гала концерт на Музикален спектакъл „ Стефан Македонски “. Сред изпълнителите са и супергрупата Фондацията, именитите рок групи Сигнал и Б.Т.Р. , поп изпълнителите Мария Илиева, Михаела Маринова, Джаз триото на Васил Спасов и доста други . Важно място в програмата заемат майсторските класове за млади създатели и реализатори. Ръководител на майсторския клас по креативно писане ще бъде Георги Господинов , а майсторския клас по цигулка ще води международно известният цигулар и музикален възпитател Минчо Минчев .





Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР