Завръщането на Шампионска лига ще се състои след по-малкото от

...
Завръщането на Шампионска лига ще се състои след по-малкото от
Коментари Харесай

4 страхотни футболни прогнози за завръщането на Шампионска лига

Завръщането на Шампионска лига ще се състои след по-малкото от 10 часа, а с това стартираме и нова графа с футболни прогнози от " лигата на богатите ". Всеки вторник и сряда ще намирате разнородни оферти от футболната конкуренция на най-високо равнище, комбинирани залози и превюта на най-интересните срещи. Ето и няколко положителни оферти от футболния експерт, записал отличен завършек на предишния сезон - The Dalai Lama: 

Вторник, 22:00 часа: Наполи - Ливърпул
Ливърпул завоюва последните си пет мача, в които игра и е безапелационен водач във Висшата лига след петте изиграни мача. В последния кръг европейският футболен крал завоюва с 3:1 вкъщи против Нюкасъл. „ Червените ” вкараха 13 гола и позволиха 5 в последните си пет срещи. Наполи, от своя страна, завоюва на дваж пъти и загуби три в последните си мачове, като е пети в Серия А с шест точки. В последния кръг неаполитанците направиха триумф с 2:0 над Сампдория вкъщи. Тимът на Карло Анчелоти има вкарани до момента 10 гола и позволени 13, а в другарска среща, изиграна през лятото италианците победиха Ливърпул с 3:0.
Именно мощно головите минали резултати ме навеждат на мисълта, че е прекомерно евентуално да забележим голов мач сред двата тима във вторник вечер.
Прогноза : Гол/гол – 1,60 коефициент.
Вторник, 22:00 часа: Аякс - Лил
Полуфиналистът Аякс посреща Лил в първи мач от група Н на Шампионската лига. Смятам, че мачът е изцяло вероятен да бъде голов, поради стила на двата отбора. Аякс записва над 2,5 гола в последните си два мача, до момента в който Лил стори същото в два от последните три мача.
Прогноза : Над 2,5 гола – 1,75 коефициент.

Вторник, 22:00 часа: Челси - Валенсия
В същата група Челси посреща Валенсия в Шампионската лига. Това ми се коства по-лесен избор, откакто англичаните имат три оувъра в псоледните си три срещи във Висшата лига и вкара общо 10 попадения. Валенсия вкара най-малко един гол в последните си три мача по испанските терени.
Прогноза : Над 2,5 гола – 1,90 коефициент.
Сряда, 22:00 часа: Шахтьор Донецк - Манчестър Сити
Манчестър Сити и Шахтьор Донецк бяха в една и съща група в Шампионската лига през последните две акции на шампионата. Сити завоюва елементарно 3 от 4-те мача с 6:0, 3:0 и 2:0. Дойде и една загуба, която обаче не бе от голяма важност. Англичаните ще желаят да започват с победа и мощно след загубата от Норич Сити във вътрешното състезание.
Прогноза : Победа за Ман Сити - 1,30 кеофициент
Всичко към Шампионска лига четете в Sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР