Завръщането на Матс Хумелс в германския национален отбор стои на

...
Завръщането на Матс Хумелс в германския национален отбор стои на
Коментари Харесай

Хумелс все още има шансове за Световното

Завръщането на Матс Хумелс в немския народен тим стои на дневен ред малко повече от три седмици преди началото на Мондиал 2022 в Катар. " Знам какво мисли той и той знае какво мисля аз ", разяснява селекционерът на четирикратните международни първенци Ханзи Флик.

Опитният Хумелс, който носи екипа на Борусия Дортмунд, се завърна в Бундестима за Евро 2020, извършено през лятото на 2021 година поради пандемията от ковид. Дали бранителят ще пътува до Катар, " към момента не е 100 % решено ", сподели Флик в първия епизод на телевизионно шоу преди Световния шампионат.

Антонио Рюдигер от Реал Мадрид, както и Никлас Зюле и Нико Шлотербек от Борусия Дортмунд се смятат за най-хубавия избор за поста централен бранител в отбора на Германия. Очаква се Хумелс да бъде включен в предварителния лист от 55 играчи, който ще бъде изпратен във ФИФА в петък.

Въпреки последните неубедителни представяния, задачата на Флик за Световното състезание е повече от ясна: " Отиваме с задачата да станем първенци. " Германия започва акцията си на Мондиал 2022 против Япония на 23 ноември. Останалите съперници на германците в груповата фаза са Испания и Коста Рика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР