Заводите на марката Volkswagen Passenger Cars (леки автомобили) ще започнат

...
Заводите на марката Volkswagen Passenger Cars (леки автомобили) ще започнат
Коментари Харесай

С план от 100 точки за защита Volkswagen започва поетапно възобновяване на производството си

Заводите на марката Volkswagen Passenger Cars (леки автомобили) ще стартират поетапно обновяване на производство си от идната седмица. Първи, от 20 април ще възобновят работата си индустриалните мощности в Цвикау (Германия) и Братислава (Словакия). Останалите предприятия в Германия, както  и в Португалия, Испания, Русия и Съединени американски щати, се очаква да възобновят производството през седмицата, започваща от 27 април. Впоследствие, през месец май, производството ще бъде обновено поредно в заводите на марката в Южна Африка, Аржентина, Бразилия и Мексико. „ С решенията на федералната власт и държавните управления на обособените провинции в Германия, както и на отпущането на рестриктивните мерки в други европейски страни, се основават условия за последователното обновяване на производството. ", означи Ралф Брандщетер, основен изпълнителен шеф на марката Volkswagen.

Volkswagen се приготвя интензивно в последните три седмици за излизането от насилствения локдаун. Разработен е  изчерпателен лист от ограничения за отбрана на здравето на служителите. " Бележим прогрес и във възобновяване на нашите вериги за доставки на части и съставни елементи от нашите сътрудници. “, показва Ралф Брандщетер. На тази основа заводите на Volkswagen в Германия стартират работа със кратко работно време. В същото време броят на чиновниците, наранени от индустриалния цикъл със кратко работно  време, ще бъде поредно намаляван съгласно процеса на обновяване на производството, прецизират от компанията.

Производството ще бъде обновено в сходство с актуалните наличия на части и съставни елементи от поддоставчиците, отчитане на държавните условия в Германия и в Европа, развиването на пазарните резултати във връзка с продажбите и произлизащите от това режими на работа на заводите. Независимо от развиването на всички тези фактори и процеси, главен приоритет на компанията ще остане спазването на строгите ограничения за отбрана на здравето на чиновниците, подсигуряват от автомобилния производител.
db2020al00465_medium.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР