Завладяващ концерт изнесе Фолклорният танцов състав Магия“ с ръководител Маргарита

...
Завладяващ концерт изнесе Фолклорният танцов състав Магия“ с ръководител Маргарита
Коментари Харесай

Завладяващ концерт изнесе Фолклорният танцов състав „Магия“ в Ловеч

Завладяващ концерт изнесе Фолклорният танцов състав „ Магия “ с началник Маргарита Атанасова на 9 юни 2022 година вечерта на сцената на Ловешката цитадела.

Под заглавието „ Сън в лятна нощ “ бяха показани голям брой танцови комбинация, представящи фолклорното благосъстояние на Балканите. Участваха и младите музиканти от групата The Bakers на Владимир Величков от Плевен, половината от учениците са от Ловеч.
Концертът бе изгледан от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова и зам.-кметът Венцислав Христов. От името на общината на финала бе поднесена кошница с цветя и приветствен адрес, който бе прочетен. В него се споделя:

„ С сходни начинания Вие се утвърдихте като нужна и неделима част от културния живот на общината. Концерт като настоящия притегля нови другари на нашия прекрасен град и изключително към Ловешката цитадела, която се трансформира в прелъстителен център за изкуство. Общината приветства и постоянно оказва помощ за обогатяване на тази традиция. Защото всички ние имаме нужда посредством изкуството на фолклора да възпитаваме висок естетически усет! “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР