Завършилите в Женева консултации между Русия и Съединените щати бяха

...
Завършилите в Женева консултации между Русия и Съединените щати бяха
Коментари Харесай

САЩ и Русия са провели дискусии за уточняване на позициите, а не преговори

Завършилите в Женева съвещания сред Русия и Съединените щати бяха във формат полемика за уточняване на позициите, а не договаряния в нормалния смисъл на думата. Това е  заявила първият заместник-държавен секретар на  САЩ Уенди Шърман на специфичен телефонен брифинг за резултатите от руско-американските съвещания, отдадени на въпросите за гарантиране на сигурността.

Съединени американски щати ще вземат решение за продължение на договарянията с Русия по резултатите от всички контакти през тази седмица.

По думите на Шърман, САЩ не са определяли периоди за договарянията с Русия.  " Ние не сме определяли съответни времеви рамки. Руската страна сподели, че биха желала да се движим бързо “, е отбелязала тя. „ Ние обаче казахме, че ще сме щастливи да го вършим толкоз бързо, колкото е допустимо ".

Шърман е декларирала, че диалогът в Женева е бил сериозен, делов и прям.  " Ние организирахме сериозна, делова и откровена полемика ", е подчертала Шърман, отбелязвайки, че тя и заместител министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков се познават " един различен доста добре ". " Затова ние в избрана степен можем да бъдем откровени един с различен, имайки в поради, че всеки от нас съставлява ползите на своята страна и е предан на тях ", е декларирала първият заместник-държавен секретар Уенди Шърман.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР