Завършила студентка по право спечели тазгодишната надпревара за най-хубаво дупе

...
Завършила студентка по право спечели тазгодишната надпревара за най-хубаво дупе
Коментари Харесай

Пищна студентка спечели конкурса за най-хубаво дупе в Кеймбридж /снимка/

Завършила студентка по право завоюва тазгодишната конкуренция за най-хубаво дупе в Кеймбридж. Победителката, наричаща се единствено Вита, е събрала 24,32% от гласовете, откакто се бе класирала измежду десетте кандидати. Тя приказва гордо за бедрата си.
На фрагмента, с който печели, Вита е леко приведена до дъбово дърво, написа Daily Mail. Вита се гордее, че е спечелила като жена с привлекателна фигура и даже се пошегува, че е по-горда от фотосите си, в сравнение с с влизането си в Кеймбридж.
"Аз нямам най-атлетичната фигура и имам много внушителни бедра. Това демонстрира какъв брой доста светът се е развил и признава особеното приемане на тялото ",разказва тя. Вита добави, че е работила интензивно, с цел да одобри тялото си и да потвърди най-много на себе си, че е подготвена да прави неща, с които нормално не би се заела.
Вита признава, че е решила да се включи в състезанието, откакто нейна другарка – професионален фотограф ѝ предложила предната вечер.
"По време на фотосите беше толкоз студено, че краката ми бяха мокри. Не можете да забележите от фотографията, само че тя е правена наоколо до футболно игрище по време на футболен мач. "
Момичето отбелязва, че не счита, че някой ги е забелязал.
"Щяхме да разберем, в случай че ни бяха забелязали ".
Също по този начин мястото е било близо и до железопътни релси и всякога като минавал трен, фотографката хвърляла палто към Вита да се завие.
Конкурсът, който се организира за шести път, включва фотоси, направени измежду природата или архитектурни уреди в Кеймбридж, а изискване за участниците е да покажат задните си елементи. Допуска се да бъдат и по долни дрехи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР