Завършиха част от неотложните ремонтни дейности на сградата на видинския

...
Завършиха част от неотложните ремонтни дейности на сградата на видинския
Коментари Харесай

Ремонтираха част от сградата на видинския стадион

Завършиха част от неотложните ремонтни действия на постройката на видинския стадион " Георги Бенковски ", сменени са и част от седалките.Това сподели за Българска телеграфна агенция Жоро Василев, ръководител на Управителния съвет на ФК " Бдин ".

На този стадий изцяло са сменени част от седалките на централната естрада до футболния терен и е ремонтирано най-необходимото в постройката, с цел да може да се прави естествена спортно спортна подготовка, сподели още Василев.

С осъществените ремонтни действия са спрени са течовете в постройката, ремонтирани и актуализирани са съблекалните, повсеместен ремонт е осъществен на електроинсталацията, която беше рискова.

Очакваме тази година още средства, с цел да продължим ремонта и да върнем приветливия образ на стадиона и той да дава отговор на актуалните условия за спортно-техническо оборудване, добави Жоро Василев.

Той добави, че футболният тим на " Бдин " Видин е почнал подготовката си за пролетния полусезон на Северозападната Трета лига със 17 футболисти и нов старши треньор Александър Петров, някогашен ментор на футболния тим на " Дреновец ", който заема мястото на Валери Цветанов.Договорени са пет контролни срещи, а задачата пред " Бдин " е класиране на първото място н Северозападната Трета лига, добави Жоро Василев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР