Завърши петото издание на проекта на Дарик радио 40 до

...
Завърши петото издание на проекта на Дарик радио 40 до
Коментари Харесай

Завърши петото издание на проекта на Дарик радио „40 до 40“

Завърши петото издание на плана на Дарик радио „ 40 до 40 “ Новите 40 вдъхновяващи и дейни млади българи, включени в тазгодишното издание на " 40 до 40 ", бяха показани на събитие на монумента " Камбаните " в София. Петото юбилейно издание на плана на Дарик приключи с първия звън на нова камбана на монумента, с която радиото припомня и за 25-ия си празник.
 
На събитието беше показан и тазгодишният притежател на купата " Пръв измежду равни " Орлин Денков, ръководител на Народно читалище " Иван Вазов ".
 Изпълнителният шеф на Дарик радио Радосвет Радев Creative Visual Solutions
" Нас ни стимулира образецът на хората, които са учредили читалищата преди повече от 160 години - нашите възрожденци. Ако погледнем обратно във времето, това са били хора, които не са били по-възрастни от нас, те са били на нашите години, дори и по-млади и са решили да основат място за развиване на просветата и културата, което да съхранява българските обичаи и което да нарекат читалище. Ние взехме решение, че в днешно време читалището още веднъж има своето място в нашето общество и по тази причина повече от 150 индивида учредихме в края на 2014 година нашето читалище. Наблягаме извънредно доста върху планове, свързани с осведомителните технологии и децата и младежите. За нас е доста значимо читалището да бъде пресечна точка сред обичайна читалищна активност и актуалните й форми, които са интерактивни за децата и младежите ", споделя Орлин Денков.
 Завърши петото издание на плана на Дарик радио 40 до 40 Creative Visual Solutions-->
За смисъла на плана приказва програмният шеф на Дарик радио Константин Вълков: " В някои дни осведомителният поток се свежда до обикновено, незадълбочено отразяване на несъществени, жълти обстоятелства. Преди пет години преценихме, че е редно като национална медия да дадем време в нашия ефир на един различен вид хора, които са млади, които са огряни, с будна съвест и сетива, които желаят да вършат, да случват, да измислят, да реализират, да осъществят. Вече пет години търсим изобретателните забавни, мислещи българи до 40 години, решени да претворят средата, в която те живеят и ние, дружно с тях ".
 Завърши петото издание на плана на Дарик радио 40 до 40 Creative Visual Solutions
Каузите, които се поддържат в плана и които се разпространяват, са свързани с обучение, просвета, предприемачество и други С финала на петото юбилейно издание на плана, към този момент се приготвя и шестото, в което още веднъж ще се търсят вдъхновяващи, дейни и смислени млади персони в България ".
 Емил Милков - ръководител и старши треньор на Национален състезателен клуб Олимп - съдружие с нестопанска цел в социална изгода и сплотяващо състезатели, треньори и фенове на водните спортове Емил Милков - ръководител и старши треньор на НСК „ Олимп “ - съдружие с нестопанска цел в социална изгода и сплотяващо състезатели, треньори и фенове на водните спортове, участник в петото издание на „ 40 до 40 “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР