Завърши летният възстановителен лагер на състезателите от Тежкоатлетически спортен клуб

...
Завърши летният възстановителен лагер на състезателите от Тежкоатлетически спортен клуб
Коментари Харесай

Русенски щангисти се подготвят за световни и европейски първенства през есента

Завърши летният оздравителен лагер на състезателите от Тежкоатлетически състезателен клуб - Русе. Традиционният лагер на щангистите тази година се организира на почивна база „ Крайморие “ до Бургас. През 10-дневния престой на морето паралелно със заниманията, спортистите организираха и подготвителни занимания, само че в олекотен режим.
След привършване на възстановителният лагер, русенските тежкоатлети, които се приготвят от треньорите Кръстина и Радослав Атанасови, не престават с дейната подготовка за идните надпревари през есента. 
Ангел Русев и Стилян Гроздев, както и треньорът им Радослав Атанасов към този момент са на лагер в София, където националният тим на България по повдигане на тежести към този момент стартира подготовка за идното Световно състезание за мъже, което през 2019 година ще се организира в Патая, Тайланд. Надпреварата, която ще се състои през месец септември е следващата подготовка за Олимпийски игри в Токио през 2020 г. 
Част от състезателите на ТСК се готвят за Европейското състезание за юноши и девойки, което ще се организира през месец октомври в Букурещ, Румъния.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР