„Заварих 11 директори на регионални звена – РИОСВ- паркове и

...
„Заварих 11 директори на регионални звена – РИОСВ- паркове и
Коментари Харесай

Започна чистка и в МОСВ: Уволниха шефката на РИОСВ-Бургас

„ Заварих 11 шефове на районни звена – РИОСВ- паркове и басейнови дирекции, които са назначени и не е извършен конкурс за тяхната служба. Ако забелязвате още не съм ги и сменил. Уважавам професионализма, само че в случай че сгафят – отстранявам ги незабавно. Такъв е казусът през днешния ден “, стартира изказването си Асен Личев.

„ На 9 април, най-после на мандата, министър Емил Димитров подписва една заповед, с която се променя една друга заповед от далечната 1984 година за местността „ Каваците “ за два къмпинга – изненадващо анулира императивната възбрана за строителство. На процедура вкарва изключение. Дава се опция и на всички, които желаят да влизат вътре с техника. Мотивировката на госпожата, която е изпълнявала длъжността шеф на РИОСВ-Бургас е била, че там са се насложили противозаконни употребения, които би трябвало да се узаконят “, изясни той.

„ Тази заповед я анулирах през днешния ден и уволних шефа на РИОСВ-Бургас като неспособен да ръководи ползите на околната среда и водите и суверена. Още не съм й запомнил името, тъй като не е появила. Тази госпожа се споделя Детелина Иванова. А директорката на ОПОС не можем да я намерим над 40 дни в България. Изчезна изцяло. Мисля, че направих едно положително на България “, посочи Личев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР