Затягат контрола при ползването на буферните паркинги към метрото в

...
Затягат контрола при ползването на буферните паркинги към метрото в
Коментари Харесай

Граждани: ЦМГ начислява нерегламентирани тарифи в буферните паркинги!

Затягат контрола при използването на буферните паркинги към метрото в София. Нова електронна система ще следи дали хората, спрели колите си в подземните уреди, фактически се възползват от услугата „ паркирай и пътувай” или не престават да заобикалят разпоредбите в опит да пестят пари.

Оставяте си колата и продължавате пътуването си с метрото. Това е главната концепция на по този начин наречените буферни паркинги, намиращи се до три метростанции, издигнати за да облекчат автомобилния трафик в столицата. Правилата са елементарни – пътувате с подземната железница, възползвате се от отчасти или напълно гратис паркиране. Като тази дама, която умерено може да служи за образец.

От началото на февруари новите стопани на буферните паркинги „ Център за градска мобилност” стягат контрола посредством нова електронна система, която на практика не разрешава заобикаляне на разпоредбите. Въведена е първо до станция „ Джеймс Баучер”, а през идващите седмици това ще се случи и при останалите две подземни уреди.

Откакто по-строгият надзор е в действие от началото на февруари, се появиха и недоволни жители, смятащи, че им се начисляват нерегламентирани цени. От Центъра за градска подвижност изрично отхвърлят. И напомнят, че в случай че желанието ви е единствено да ползвате услуга паркинг без метро, можете, само че против напълно регламентирания месечен абонамент на стойност 120 лева, заяви Канал 3.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР