Затвореният преди около два месеца заради открит клъстър от случаи

...
Затвореният преди около два месеца заради открит клъстър от случаи
Коментари Харесай

Пекин се завръща към нормалния живот! Емблематичният пазар „Синфади“ отново отвори врати

Затвореният преди към два месеца поради открит клъстър от случаи на COVID-19 пазар на едро за плодове, зеленчуци и месо „ Синфади “ в Пекин отвори порти още веднъж в събота, оповестява Радио Китай.

Над 1000 камиона доставиха към 13 000 тона стока на пазара, който е с повърхност от 112 хектара, с което бяха възобновени към 60% от естествените интервенции там.

Освен модерното съоръжение и строгите ограничения за предварителна защита на болестта, на пазара към този момент има и институция за тестване на разнообразни артикули, опаковъчни материали, публични уреди и среда. Подземните и полуподземни му зони обаче остават затворени, потребителите на дребно няма да бъдат допускани, а всички продавачи и купувачи ще би трябвало да попълнят формуляр с персоналните си данни преди да влязат. Според заместник-ръководителя на региона Фънтай, където се намира пазарът, той ще проработи на цялостни обороти до 10 септември.

Преди затварянето му на 13 юни „ Синфади “ предоставяше към 70% от зеленчуците, 10% от свинското и 3 % от говеждото и овчето месо за Пекин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР