Затвореният критик на Кремъл Алексей Навални рискува да получи сърдечен

...
Затвореният критик на Кремъл Алексей Навални рискува да получи сърдечен
Коментари Харесай

Според лекари Навални може да умре всеки момент

Затвореният критик на Кремъл Алексей Навални рискува да получи сърдечен арест " всяки миг " и да почине, защото здравето му бързо се утежнява, предизвестиха лекари, призовавайки за неотложен достъп до най-известния съветски пандизчия, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БНР.

Навални излежава от февруари присъда от 2.5 години затвор в колония в град Покров на към 100 километра (60 мили) източно от Москва по остарели обвинявания за заграбване. На 31 март той разгласи гладна стачка.

Личният доктор на Навални Анастасия Василиева и още трима лекари, в това число кардиолог, желаеха от чиновниците на пандиза да им дават неотложен достъп.

Писмото им до ръководителя на федералната затворническа работа на Русия бе оповестено в Tуитър акаунта на Василева в събота. В изказване ѝ се споделя, че калият му е достигнал " сериозни равнища ", нормално изискващи неотложно лекуване.

БНР напомня, че в събота американският президент Джо Байдън дефинира като " безусловно несправедлива " обстановката, в която е подложен Алексей Навални.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР