Затворен за движение от вчера остава пътят Дуранкулак – Кардам.

...
Затворен за движение от вчера остава пътят Дуранкулак – Кардам.
Коментари Харесай

Пациент на хемодиализа закъса в преспите край село Сенокос

Затворен за придвижване от през вчерашния ден остава пътят Дуранкулак – Кардам. Ограничението важи за всички МПС и в двете направления. Причина са снегонавяванията, формирани в региона.
Движението по пътя Шумен - Разград е лимитирано за всички МПС, заради понижена видимост. Обходният маршрут е през Търговище, заяви БНР.
Започва поетапно пропускането на тежкотоварни коли над 12 тона по пътя Бяла – Русе. Движението по него беше лимитирано заради снегонавяванията, които тук-там доближават сред половин и един метър.
Движението през Ришки проход бе възобновено след разчистването на пътя. Там продължава да превалява сняг както и на проходите Ришки и Обзор. Почистването и опесъчаването продължава и сега.
Дъжд продължава да вали по-обилно в Царево и Ахтопол. Водите на река Велека са стигнали съвсем до центъра на село Кости. Вълнението на морето е мощно и може да затвори още веднъж пясъчната коса и да не може водата да се оттича. Към момента няма заплаха за хората, само че локалните са предизвестени да са с нараснало внимание. Към момента няма заплаха за хората, безапелационен е кметът на Царево Георги Лапчев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР