Затварят за ремонт Околовръстното от разклона за Първенец до Кукленско

...
Затварят за ремонт Околовръстното от разклона за Първенец до Кукленско
Коментари Харесай

Километрични тапи на бул. Найчо Цанов и Коматевско шосе за...

Затварят за ремонт Околовръстното от разклона за Първенец до Кукленско шосе

Още по-големи тапи в пиковите часове се чакат през днешния ден на Коматевско шосе, тъй като правата от Околовръстно шосе до Кукленско шосе се затваря на ремонт. Засилен трафик ще има и на другите входни артерии, както и по централните булеварди в Пловдив, в това число бул. " Найчо Цанов ", бул. " Христо Ботев " и Пещерско шосе, където и без друго изчакваме по три-четири светофара, до момента в който минем.

Затваряне на всяка улица в града провокира разтърсване в трафика. Частичното прекъсване на придвижването по околовръстното в събота задръсти ул. " Димитър Талев ". Колоните пъплеха с 5 км в час от Овощарския институт до кръстовището с бул. " Никола Вапцаров ". От общината се надяват, че до по-сериозни проблеми няма да стигне, тъй като учениците минават от през днешния ден на отдалечено образование и родителите няма да ги возят до учебните заведения. От администрацията дават обещание да облекчат придвижването с гъвкаво контролиране на светофарите.

Ремонтът на 6-километровия сектор на околовръстния път сред Кукленско и Коматевско шосе ще продължи доникъде на май.

Поетапната рехабилитация на пътя ще се прави до Пазарджишко шосе и коства 25 млн. лв.. Първата права от Асеновградско до Кукленско шосе беше приключена предходната седмица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР