Затваряме училищата на територията на Столична община за срок от

...
Затваряме училищата на територията на Столична община за срок от
Коментари Харесай

Фандъкова: Затваряме училищата в София за седмица от понеделник

Затваряме учебните заведения на територията на Столична община за период от седмица, считано от понеделник. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова по отношение на подхванатите ограничения против разпространяването на COVID-19 в София.

Фандъкова уточни, че е провела диалози с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, с който са разискали разновидностите за онлайн образование.
България е в изключително състояние до 13 април поради ковид Това взеха решение депутатите единомислещо по предложение на кабинета
„ От понеделник ще може децата и учителите да работят от у дома онлайн. Помолих шефа на столичното районно ръководство да направи информация. Като цяло учениците в София, над 90% и повече, разполагат с техническа опция: таблети, компютри и телефони, с които могат да се включват, уповавам се и учителите. Онлайн образование, съгласно опциите “, изясни Фандъкова, представена от „ Фокус “.

Затварят се и обществени места: театри, кина, галерии, детски клубове и всевъзможен тип клубове, концертни зали, с цел да може да се ограничи оптимално събирането на хора.

Всички периодически и краткотрайни пазари също ще бъдат затворени.

„ Сега ще затворим и пазарите в Малашевци, Подуяне, на Националния стадион „ Васил Левски “ – всички места, на които се струпват доста хора “, уточни кметът.

Коронавирусът и България Борисов предлага народен щаб и за следствията от ковид България е в изключително състояние до 13 април поради ковид Избори по време на пандемия (ВИДЕО) Борисов: Искаме месец изключително състояние поради недисциплинираните Мутафчийски: На прага на епидемията имаше 30% нарастване на пътуванията по аерогарите Александровска болница набира студенти и специализанти в битката против COVID-19 Икономист: COVID-19 е спусъкът, който отприщи натрупалите се проблеми в международната стопанска система Извънредни ограничения в община Брусарци, откъдето е умрялата от COVID-19 жена Повече от 300 сигнала към Спешна помощ в София за една нощ Асен Меджидиев: Трябват крути ограничения против COVID-19 в този момент, до момента в който не е настъпила лавината Може ли костилки от кайсии да ни предпазят от ковид? В Кнежа незабавно започнаха да създават защитни маски Страх в белодробната болница: Пациентите не знаят дали са измежду инфектираните с ковид Очакват се резултатите от нови проби за подозрения за ковид Нови още по-строги ограничения против ковид у нас Томислав Дончев: Основните ограничавания поради ковид са рестриктивните мерки на пътуването Министерски съвет предлага да се вкара изключително състояние поради ковид Ще издържи ли и обществената система на натиска на ковид? Отрицателна е тестът за ковид на мигранта, тестван в Хасково Медицинските запаси: В лечебните заведения разполагат с над 1400 броя респиратори
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР