Затруднен достъп до Витоша с градския транспорт. Хората редовно пътуват

...
Затруднен достъп до Витоша с градския транспорт. Хората редовно пътуват
Коментари Харесай

Поканиха Йорданка Фандъкова да пътува с автобуса до Витоша! Претъпкани, топли и стари автобуси, затрудняват достъпа и правят пътя неприятен!

Затруднен достъп до Витоша с градския превоз. Хората постоянно пътуват в препълнени рейсове без климатик по линия номер 63, съобщи бТВ.

Любомир Трифонов ни изпрати видео с претъпкан рейс до „ Златните мостове ” предишния уикенд. Днес съумява да си откри място, по думите му – по изключение. „ Ситуацията е повече от ужасна. Претъпкани рейсове, скапват се. Казват, че не можело да се пускат нови, тъй като те били единствено с ръчни скорости ”, изяснява Любомир.

В рейса срещаме Георги Петрунов, различен постоянен екскурзиант. „ Просто потенциалът на рейсовете не стига. Това е измама ”, счита той. Няколко спирки по-късно рейсът към този момент е претъпкан и даже има правостоящи, а през лятото возенето е същинско тестване за пасажерите.

За по-възрастните е все по-трудно да пътуват с този рейс, пасажерите канят Йорданка Фандъкова да пътува най-малко един път с градския превоз, с цел да види “колко приятно” е пътуването.

От Центъра за градска подвижност обясниха, че постоянно наблюдават за натоварването по линията и при нужда пускат в допълнение рейсове.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР