Застрахователни полици при пътуване в чужбина покриват и разходите при

...
Застрахователни полици при пътуване в чужбина покриват и разходите при
Коментари Харесай

Застраховката за COVID-19 покрива разходите в болница в чужб...

Застрахователни полици при пътешестване в чужбина покриват и разноските при заразяване от Коронавирус - 19. Пакетът си остава неизменен, макар че включва и лекуването от рисковия вирус, увери тази заран в изявление за btv Кирил Бошов от Асоциацията на българските застрахователи. Той даде образец с наша туристка в Дубай, чийто престой в болница след заразяване с Коронавирус изцяло е бил стихотворец от застрахователя.

Според Павлина Илиева от обединяване " Бъдеще за туризма " от началото на пандемията екскурзиите в страната станаха пет пъти повече, в сравнение с в чужбина. В доста от страните са въведени огромни ограничавания за достъп. В Гърция и Англия наложително желаят негативен PSR тест, изработен 72 часа преди влизане в страната.

Най-лошото обаче е, че се постанова и 7-дневна карантина. Гражданите, решили да отидат в Германия, би трябвало да показват PSR тест, след което също ще карат 10 дни карантина. В България е признат червен лист за страните, за които влизането в страната е неразрешено. Той може да се види на интернет страницата на Министерството на външните работи.

В Занзибар към момента пускат без PSR тест, без карантина и скрининг на летището. Но в България се разисква вероятно въвеждане на 14-дневна карантина на туристите, които се връщат от тази привлекателна страна.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР