Засилват се проверките и контролът за спазване на въведените противоепидемични

...
Засилват се проверките и контролът за спазване на въведените противоепидемични
Коментари Харесай

Затягат контрола по спазване на мерките в столицата |

Засилват се инспекциите и контролът за съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения на територията на Столична община.

Това важи за градския превоз, огромните търговски обекти и така нататък, стана ясно на среща сред здравния министър проф. Асена Сербезова и кмета на София Йорданка Фандъкова, в която участваха заместник-министрите на опазването на здравето, доцент Ангел Кунчев, шефът на СРЗИ доктор Данчо Пенчев и проф. Тодор Кантарджиев, съветник по имунизация към Следствен отдел към окръжна прокуратура.

По време на срещата стана ясно, че, като на уеб страницата на общината е оповестен график на работното им време. В имунизационните пунктове в общинските лечебни заведения и диагностично-консултативните центрове ще бъде въведено гъвкаво работно време и стъпаловиден график на работа.

Обсъдена беше и опцията да се усили размерът на доболничната помощ на територията на Столична община посредством обезпечаване на 24-часов достъп в някои Коронавирус зони .

И здравният министър, и кметът на столицата са безапелационни, че ще бъде направено всичко допустимо за обезпечаването на оптимално дълго присъствено образование за учениците . Към този миг няма причина да се обмислят други хипотези, бяха безапелационни участниците в срещата.

„ Радвам се, че имаме добър разговор както в посока контрола и спазването на противоепидемичните ограничения, по този начин и по отношение на гарантирането на достъпа до качествено опазване на здравето в столицата. С общи старания – уверена съм – ще се оправим! “, акцентира проф. Сербезова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР