На 17 май по повод Световния ден на за борба

...
На 17 май по повод Световния ден на за борба
Коментари Харесай

Безплатни кардиопрегледи в УМБАЛ – Пловдив по повод Световния ден на хипертонията

На 17 май във връзка Световния ден на за битка с хипертонията екипът на Инвазивната кардиология в УМБАЛ – Пловдив ще даде на всички свои пациенти, които посетят отделението, специфични осведомителни материали за рисковете от високото кръвно и рекомендации за здравословен метод на живот, оповестяват от болничното заведение. Ще им подарим и минерални води с лого на отделението, споделиха медици.

А от 20 до 23 май кардиолозите ще проведат Седмица на отворените порти, в която ще преглеждат гратис от 11,30 до 13,30 ч. Консултациите ще се правят след авансово записване при Десислава Христозова на тел: 032/905-419. И в тази седмица ще има дарове за пациентите, споделиха от отделението.

Ще се радваме, в случай че на обзор дойдат освен хора, които са диагностицирани с хипертония, само че и други, тъй като всекидневно установяването на нараснало артериално налягане става инцидентно, при домашно премерване или при обзор по различен мотив, разясниха инвазионисти.

Отделението само че Инвазивна кардиология всяка година се включва в акциите във връзка Световния ден на за битка с хипертонията с разнородни начинания.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР