Засилихме защитата на границите. Европейските агенции задълбочиха сътрудничеството си с

...
Засилихме защитата на границите. Европейските агенции задълбочиха сътрудничеството си с
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: България и Румъния са част от нашето Шенгенско пространство, нека най-накрая ги допуснем

Засилихме отбраната на границите. Европейските организации задълбочиха съдействието си с страните членки. Позволете ми да благодаря особено на България и Румъния за това, че са водещи в тази област и демонстрират най-хубавите практики както във връзка с убежището, по този начин и във връзка с връщането. Те го потвърдиха: България и Румъния са част от нашето Шенгенско пространство. Така че дано най-сетне ги допуснем - без повече отсрочване. Това сподели в речта си за положението на Съюза ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Трябва да спечелим доверието на европейците, да отговорим на техните паники и да си свършим работата. Изпълнихме над 90% от политическите насоки от 2019 година Когато сме единни, резултатите са на разположение. Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на обичайна годишна тирада за положението на Съюза пред членовете на Европейския парламент в Страсбург.

Фон дер Лайен акцентира, че след по-малко от 300 дни предстоят избори, в демонстрация на нашата забележителна народна власт.

„ Това е време за размисъл върху положението на нашия съюз и работата на техните представители “, сподели тя.

„ Ще забележим каква Европа желаят хората. Най-младите гласоподаватели ще бъдат родени едвам през 2008 година Те ще помислят за войната, за въздействието на климата, за изкуствения разсъдък. Когато беседвам с младежите, виждам същата визия, същото разбиране, че Европа още веднъж би трябвало да отговори на апела на история. Зеленият пакт е невиждан, станахме пионери в цифровизацията и имаме принадлежности за основаване на нови работни места през днешния ден и във бъдеще. Положихме основите на здравен съюз, станахме по-независими в бранша на енергетиката, включително суровините “, означи Фон дер Лайен.
https://www.facebook.com/ECinBulgaria/videos/1357523398133565
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР