Засилено полицейско присъствие ще има в празничните дни по пътищата

...
Засилено полицейско присъствие ще има в празничните дни по пътищата
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие ще има в празничните дни

Засилено полицейско наличие ще има в празничните дни по пътищата у нас и на местата където се събират доста хора. От вътрешното министерство дадоха и препоръки за това по какъв начин да не станем жертва на закононарушения по време на идните почивни дни, заяви БНР.

Още от на следващия ден по пътищата у нас ще има засилено полицейско наличие. Причината за това е сериозният трафик, който се чака, като концепцията на Министерство на вътрешните работи е да не позволява тапи.

Мария Ботева от Пътна полиция:

" В първите дни към Коледа и преди и след Нова година ще бъде основана организация за оптимален брой полицейски екипи да бъдат на вход/изход на обитаемоте места и по главните пътни посоки ".

Празничните дни са и време в което доста хора се събират в комерсиалните центрове у нас. Заради това там също ще има полиция.

Росен Белишки от бранш " Престъпления против собствеността " в Националната полиция:

" Когато хората пазарят и са места, където има скупчвания на хора, да бъдат деликатни за движимостите си. Служители ще има както в моловете, по този начин и в градския превоз и на всички места, където се събират повече хора.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР