Засилено полицейско присъствие ще има ще има в районите на

...
Засилено полицейско присъствие ще има ще има в районите на
Коментари Харесай

Засилен полицейски контрол заради баловете в Слънчев бряг и в Бургас

Засилено полицейско наличие ще има ще има в регионите на учебните заведения и местата, където се събират и честват зрелостниците, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Ще бъдат обезпечени и маршрутите им. 

Баловете ще са главно в Слънчев бряг.  Извършват се инспекции на местата, където ще се провеждат тържествата от чиновници на Районното ръководство в Несебър и съответната районна пожарна работа. Акцентът е върху пропускателния режим в заведенията, тъй че да не бъдат допускани  лица с огнестрелно оръжие, нападателно държание и нетрезво положение. Забрана има и за използването на пиротехнически средства на публични места. На срещите, извършени със звената за защитата на образователните заведения и с управленията на частни охранителни компании, са подхванати ограниченията по сигурност и недопускане на произшествия и навременното взаимоотношение с полицейските структури. Превантивната акция “Абитуриенти ” ще се организира от бранш “Пътна полиция ” на теорията на общините Бургас, Поморие, Несебър и Созопол. Ще има акомпанимент с полицейски автомобил на колони от МПС, пренасящи зрелостници и съпътстващите ги коли. Ще се реализира повишен надзор за дееспособност, приложимост на алкохол и опиати от водачите. Чрез видеонаблюдението ще се следи за случаи на жестоко нарушение на разпоредбите за придвижване и рисково държание на пасажери и водачи. Нарушенията ще бъдат документирани и последвани от съответните наказания, предизвестяват от  полицията. Оттам приканват жителите, зрелостниците, техните родители, учители и близки да бъдат бдителни и при случаи на противообществени прояви да алармират навреме на органите на реда.
Проведени са срещи с Регионалното ръководство на образованието в Бургас, учебните управления, органите на локалното самоуправление и локалната администрация, на които са разисквани и признати взаимни ограничения по опазването на публичния ред и сигурността на младежите при тяхното напредване към и от местата за празнуване.

По обявата работи: Петя Янакиева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР