Засилени проверки ще има по пътищата в цялата страната заради

...
Засилени проверки ще има по пътищата в цялата страната заради
Коментари Харесай

Засилени проверки по пътищата за Великден, полицаи около храмовете |

Засилени инспекции ще има по пътищата в цялата страната поради почивните дни към Великден. Полицейско наличие ще има и към храмовете, оповестяват от Министерството на вътрешните работи. 

В Главна дирекция " Национална полиция " е основана организация поради упования засилен трафик по границата.

С по-голяма активност се чака да е придвижването към българо-турската граница. Предполага се и засилен трафик през останалите ни граници с Гърция, Сърбия, Северна Македония и Румъния. 

През почивните дни ще се организира профилирана полицейска интервенция за шофиране след приложимост на алкохол и опиати. Ще има и засилен надзор на скоростните режими.

Засилено ще е полицейското наличие към храмовете или местата, на които ще има всеобщо събиране на хора. Ще се следи за недопускане на хора със подозрително държание, изоставени движимости. Създадена е организация и за времето на почивните дни ще се организира профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на домовите и джепчийските обири.

В навечерието на великденските празници са осъществени 1512 инспекциите на църкви и манастири, заяви комисар Георги Толин, шеф отдел „ Държавен надзор " в ГДПБЗН.

Акцент в инспекциите е била организацията за пожарна сигурност, обезпечаване на условия за евакуация, обезопасеността на местата за палене на свещи и други

Комисар Толин изясни, че в границите на подхванатите превантивни действия е планувано в допълнение дежурство на пожарни екипи и на чиновници, които ще наблюдават за спазването на разпоредбите и нормите за пожарна сигурност в храмовете.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР