Защо те убиха, питал Огнян, братът на Алексей Петров, когато

...
Защо те убиха, питал Огнян, братът на Алексей Петров, когато
Коментари Харесай

Братът на Алексей Петров със съмнения кой стои зад атентата: Убеден съм, истината ще излезе

Защо те убиха, питал Огнян, братът на Алексей Петров, когато палел свещи на гроба му в Тетевен.
Вестник „ Галерия “, чийто притежател бе предприемачът, разгласява първото изявление с по-малкия му брат ден преди 16 февруари, когато се навършват 6 месеца от разстрела на Витоша.
На последната среща на фамилията Алексей Петров бил спокоен и самичък, без защита – както постоянно, пътувал до родното си място.
Огнян Петров е уверен, че истината за повода за убийството ще излезе нескрито и „ ще има видовден “. Братът е бил подпитвам два-три пъти при следствието и е споделил своите подозрения кой съгласно него стои зад атентата, само че не знае дали те са действителни. Затова чака службите да поемат по-сериозно нещата, написа 24 часа.
Огнян Петров е уверен, че претекстът за разстрела е политически, макар че при срещите по-големият брат не споделял, че желае някакъв пост.
След един от несполучливите атентати против някогашната барета – на басейна „ Спартак “, той споделил, че желае „ да надгради това, което е сега “, само че не станало ясно към какво тъкмо се стреми.
Огнян Петров желае да попита поръчителя дали поради власт или пари е лишил живота на брат му.
При последните им диалози Алексей Петров споделил, че ще се отдръпне от процеса, с цел да „ изкара живота си по-спокойно “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР