Защо Преслава отложи всичките си ангажименти до началото на март?

...
Защо Преслава отложи всичките си ангажименти до началото на март?
Коментари Харесай

Защо Преслава не ходи по участия?

Защо Преслава отсрочи всичките си задължения до началото на март? Този въпрос изникна, откакто преди дни чалга дивата разгласи сбито в профила си във фейсбук, че няма да се изявява повече от седмица във фолк нощните заведения.

Според формалната версия, публикувана от музикалната компания „ Пайнер “, хитовата им изпълнителка е съборена от тежък грип, който я е приковал към леглото. Сред колежките на гласовитата хубавица от Добрич обаче се носи упорития слух, че не вирус е тръшнал Преслава, а гаджето й Павел, написа „ Уикенд “.

Ако се има вяра на мълвата, обхождаща фолк гилдията, мачото от Враца „ разкрасил “ порядъчно обичаната си след скандал сред двамата. За да не видят почитателите й, а и нейните колежки „ бушоните”, оставени от сенчестия аграрни необут, певицата предпочела да се направи на болна.

„ Чух, че Павел се скарал с Преслава след присъединяване й в дискотека предишния петък. Тогава тя се задявала с Ники Михайлов и с негови другари, които чествали преизбирането на шефския пост в БФС на Боби Михайлов. Павел изревнувал, тъй като подучил всякакви неща и по този начин станал казусът... “, удостовери ширещата се в чалга сектора мълва за побоя над добричлийката друга изпълнителка на „ Пайнер”, която пожела името й да остане в загадка.

Агресията на Павел Лазаров към този момент е станала пословична във фолк средите, написа "Блиц ". Само за последната година мачото от Враца се е саморазправял най-малко пет-шест пъти с фенове на обичаната си по време на нейни участия във фолк заведения. Здравенякът върви въоръжен с револвер и нормално е опасан от няколко късоостригани и широкоплещи гавази. Наложило се персонално босът на „ Пайнер “ Митко Димитров да помоли Преслава да озапти гаджето си. Инженерът от Димитровград настоял фолкпевицата да не бъде придружавана от обичания си на свои участия, защото Павел създавал проблеми от ревнивост.

Естествено, Преслава отхвърля да има търкания с интимния си другар. Когато преди няколко месеца за първи път се заговорило, че той й протяга ръка, фолкзвездата опровергала слуха с нервозен смях пред своите колежки.

„ Тези неистини ги популяризират завистливи певици. Те страдат от липса на участия и по тази причина беснеят против Преслава. Да, истина е, че Павел е експлозивен, само че в никакъв случай не й е посягал. Тя фактически се разболя от подъл вирус, откакто се върна от Тайланд - имунната й система не е издържала на амплитудите “, ядосват се на слуха за побой в най-близкия антураж на едрогърдата изпълнителка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР