Защо нямаме пари? Въпрос, който има и отговор. Забелязали ли

...
Защо нямаме пари? Въпрос, който има и отговор. Забелязали ли
Коментари Харесай

Защо нямаме пари? Кои неща отнемат финансовата енергия от нас?

Защо нямаме пари? Въпрос, който има и отговор.

Забелязали ли сте, че безпокойството, огромните неприятности, гневът или интензивните усеща постоянно са свързани със загуби? Ние споделяме: „ Времето е неприятно! ”, “Проблемът в никакъв случай не идва самичък! “- и в действителност след морално разтърсване или безпокойствие стартират да се появяват загуби в живота ни.

Понякога не се случват неприятни неща, просто сме били доста обезпокоени. Но финансовото състояние незабавно се е раздрусало. Бедните хора се тормозят доста. Те живеят в непрекъснат стрес и безпокойствие, нали?

Защото даже падналата пломба ви кара да се тревожите – от кое място ще вземете пари или по какъв начин да излекувате зъба си гратис? Дори ходенето до магазина е стресиращо, в случай че имате малко пари. Трябва деликатно да избирате най-евтините и най-засищащите артикули. И единствено разглеждате вкусните и скъпите, които не можете да си позволите. А някой там носи цялостна кошница с деликатеси.

Ами задълженията? Кредитите, които са толкоз сложни за погашение? Притеснявате ли се за това, че би трябвало да купите облекла на децата? Има доста аргументи за безпокойствие и паники. Така поражда циничен кръг – терзанието употребява силата на парите. А неналичието на пари основава безпокойствие и стрес.

Ето за какво е толкоз значимо да наблюдавате страстите си и да ги контролирате, най-малко изражението им.

Прекаленият яд ще ви коства много пари. Притеснението от обстоятелството, че индивидът, който харесвате, не е дал отговор на известието ви, ще ви коства още по-голяма сума. Безпокойството от изявлението може да ви лиши от добре платената работа.

Не на вятъра печелят тези, които могат да управляват страстите. Но импулсивните и буйни хора губят и не могат да се изправят по-късно.

Преди да се замесите в скандал или да се ядосате, преди да се потопите в някоя тревожна обстановка, помислете какъв брой ще ви коства това? Ако сте подготвени за загуби – тогава продължете!

Вижте още: Направете си потребен мас със свинска мехлем!

Но от време на време е по-добре да извършите крачка обратно. Пазете се от токсични контакти. И би трябвало да се научите да се контролирате, в случай че желаете да забогатеете. Няма потребност да губите силата на парите. Защото тревогата единствено ще се усили по-късно. И ресурсът може да изчезне.

“Защо нямаме пари? ” Този въпрос вълнува мнозина, а вие към този момент знаете отговора. Опитайте се да контролирате своите страсти и силата на парите ще потече към вас!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР