Защо не направят комисия за Алексей Петров, да ви кажа

...
Защо не направят комисия за Алексей Петров, да ви кажа
Коментари Харесай

Гешев: Защо не направят комисия за Алексей Петров, Къро и Пепи Еврото?

Защо не създадат комисия за Алексей Петров, да ви кажа ли? Защото не е безвредно. Мартин Нотариуса, по този начин както вие го презентирате, е един треторазряден лъжец и е безвредно да си приказват всевъзможни нелепости. И настрана да напрвят и за Къро комисия, и за Петьо Петров, и за всички.

Това съобщи някогашният основен прокурор Иван Гешев във връзка основаването на комисията в Народното събрание, която да се занимава с установяването на доближени до убития Мартин Нотариуса магистрати, и по-специално направения листата с имена, които са били доближени до Мартин Божанов. В него са членове на Специализирания съд и следователи.

" Казал съм, че политиците в Народното събрание са отпадъци и по тази причина не желая да го разясня. Някой народен представител си е написал този лист, пуснал си го е самичък и в този момент си го чете самичък в Народното събрание ",

съобщи по Нова нюз Гешев. " Като виждам имената, този лист е изработен, единствено с цел да дискредитира избран кръг от хора и аз приканвам, откакто са толкоз справедливи и толкоз ги интересува тематиката правосъдна промяна, макар че те унищожиха правораздаването, овладяха го политически и в този момент сме на равнище престъпност от 90-те години - приканвам ги да създадат комисия и за Алексей Петров ", добави той.

Гешев акцентира, че не е познавал Мартин Нотариуса и не е ходил в неговия клуб, защото през последните 7-8 години е бил с защита на НСО.

" Може да питате официало къде съм ходил, защото има лист с избраните места, където съм бил. Освен това от 4 години подкрепям хигиена на контактите си и не съм ходил безусловно на никое място, с изключение на с децата си на станции на прокуратурата ", разяснява още Гешев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР