“Защо контролът на пристанището е намалял по време на служебното

...
“Защо контролът на пристанището е намалял по време на служебното
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Няма да има промяна в цените на горивата след отнемането на концесията на ”Лукойл” на прист...

“Защо контролът на пристанището е намалял по време на служебното държавно управление би трябвало да отговори президентът Радев. На този стадий не е премисляно преустановяване на дерогацията за импорт на съветски нефт ”, сподели той, като напомни, че различен значим проблем към “Лукойл ” е представителят, който държи златната акция на страната там. “Нашият от години обслужва по-скоро съветски ползи ”, добави Мирчев.

" Връщането на контрола върху " Росенец " беше стратегически значимо и няма да има никакъв проблем за действието на " Лукойл ". Никой няма да стопира работата на една частна компания, никой не желае да спъва работата на рафинерията ”, сподели още националният представител.

 

Ивайло Мирчев прикани Външно министерство да привика съветския дипломат за пояснения поради изявление на заместник-председателя на съветската Дума Пьотр Толстой, че българското Черноморие било съветско и че след Украйна, България и Румъния били идващите. Депутатът добави още, че президентът Радев е саботирал идването на по-голяма бойна група на НАТО в България.

По мотив даването на БТР-и на Украйна Мирчев разяснява, че Българска социалистическа партия се пробвали да внушат, че по този начин ще се омаломощи армията.

 

" Нищо сходно, става дума техника от времето на Възродителния развой, купувана с цел да се оправя с възможни вълнения. Това са машини на жандармерията, не на армията ”, сподели той.

 

Депутатът добави, че се водят и диалози с Украйна страната ни да продаде цялото съоръжение за " Белене ", в случай че се реализира договореност за цена, която е по-висока от тази, на която България е купила частите, срокът е 6 септември.

 

" По отношение на Козлодуй, работим интензивно по седми блок, там няма да има съветска технология ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР