Защо, когато един човек е в плен на силни емоции“,

...
Защо, когато един човек е в плен на силни емоции“,
Коментари Харесай

Как работи проклятието- няма никаква мистика!

 Защо, когато един човек е в плен „ на мощни страсти “, а различен се доближава към него и споделя нещо неприятно, това се сбъдва?

Когато човек е в плен на мощни страсти, той се намира в …. ХИПНОЗА! Това е самоиндуцирана внушаемост. Всички хора се опасяват от хипнотизатори, а фактът, че самите те непрестанно изпадат в хипнотичен транс, по някакъв метод се подценява.

И по този начин, какви са рисковите думи, чути от човек в такова положение, намиращ се „ в мощни страсти “?

Този, който е в внушаемост, като че ли отваря вратата към своето Подсъзнание. Обикновено тази област е прикрита от Съзнанието. Можете да сравните съзнанието с похлупак на тенджера. Когато е затворен „ макароните “ не влизат в мозъка (не излизат от тенджерата).

Когато страстите закипят, капакът на тенджерата отскача или изобщо излетява. И всичките тези макарони, сполучливо се лепват „ там, където не би трябвало “.

Думите, които човек чува, не се наблюдават от разсъдъка и не се филтрират. Липсата на капака на тенджера е фактор за сериозно мислене.

И по този метод индивидът под внушаемост (в положение на мощни емоции) възприема всички думи на другите хора (дори и да идват от телевизора) като ИСТИНА.

Точно тъй като човек няма сериозно мислене по време на прочувствен изблик, той възприема думите на другите за даденост и проектира събитията от живота си (несъзнателно, схваща се) върху този отрицателен сюжет.

В този случай би трябвало да се предпазите от … себе си. Струва си да се научите да управлявате страстите си (нещо, за което психолозите приказват толкоз доста и често).

Междувременно няколко на практика съвета:

Не бива в никакъв случай да се приказва пред болен човек за вероятния неприятен излаз от болестта му. Пациентът съвсем постоянно се намира в самохипноза – той се опасява! Всеки, който изпитва боязън, е в внушаемост, по този начин да знаете.

Не бива да гледате телевизия, когато демонстрират страданията на някой различен и да ги „ пробвате “ върху себе си, изпадайки в отрицателни страсти.

При самохипноза, като предписание, пораждат всички психически контузии. И всички настройки, ограничаващи хората, стигат до това.

Терапевтичната внушаемост служи за „ връщане в предишното “ и разсъздаване на това, което човек самичък си е навлякъл.

econet

 

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР