Защо денят започва така? Ще има извънредно заседание на парламента заради

...
Защо денят започва така?
Ще има извънредно заседание на парламента заради
Коментари Харесай

Бихте ли подкрепили нова лява политическа формация у нас?

Защо денят стартира по този начин?

Ще има изключително съвещание на Народното събрание поради напрежението към Украйна. Насрочено е за на следващия ден. А през днешния ден ще заседава и Съветът по сигурността към Министерския съвет. Успоредно се движат и диалозите със Северна Македония - държавните управления на двете страни заседават в резиденция Бояна.

Снежна стихия скова южните ни съседки - превозът в Атина и Истанбул е изцяло блокиран. За жителите на двата града денят е неработен.

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Вече можем да кажем, че Българска социалистическа партия е партията на Корнелия Нинова " - това споделя пред БНР Първан Симеонов от " Галъп Интернешънъл ", съгласно който извън наподобява по този начин все едно партията се свива. " Може да се окаже, че социалистическата партия, както Съюз на демократичните сили, не си намира нова работа след края на прехода, прибавя Симеонов. Според социолога се отваря място за нова групировка, макар, че изтъквам " мъчно се основава нова партия с парчета ".

" 24 часа " добавя тематиката, като написа, че се приготвя основаването на необятна лява платформа, която да сплоти доста неправителствени и цивилен организации, академични преподаватели и известни персони, гравитиращи към Румен Радев.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР