Защо денят започва така? Онова, което не е било постигнато за

...
Защо денят започва така?
Онова, което не е било постигнато за
Коментари Харесай

Подкрепяте ли приоритет да е икономиката, а не историята в разговорите със Скопие?

Защо денят стартира по този начин?

Онова, което не е било реализирано за две години, в този момент е било направено за дни. Така министър председателят Кирил Петков заключи резултата от завършилото късно нощес посещаване в Северна Македония. Чуйте репортаж по тематиката от пратеника ни в Скопие Елза Тодорова в утринните Podcast Новини.

И още: На 112 години умря най-възрастният човек на планетата.

Изненадващо носителят на Купата на Германия Борусия Дортмунд отпадна на осминафинал от шампионата.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Историята в диалозите със Северна Македония ще мине на второ място, като на първо ще са тематики като инфраструктура, стопанска система и търговия, които са от по-голямо значение за жителите на двете страни. Историците ще се срещат един път на месец и в случай че някой саботира договарянията, ще бъде заменен. Темите, по които историците са постигнали единодушие, ще бъдат отразени в македонските учебници. Това стана ясно при вчерашната среща сред министър председателите на България и Северна Македония в Скопие.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР