Защитникът Венсан Компани няма да вземе участие в предстоящите световни

...
Защитникът Венсан Компани няма да вземе участие в предстоящите световни
Коментари Харесай

Венсан Компани отпадна от състава на Белгия

Защитникът Венсан Компани няма да вземе присъединяване в идните международни квалификации на Белгия, заяви селекционерът на националния тим Роберто Мартинес. Компани в началото получи повиквателна за срещите с Босна и Херцеговина и Кипър, само че се върна в Манчестър Сити, откакто още не се е възстановил от травмата, която получи в края на август.

Мартинес отхвърли да напрежение сред него и Сити, заявявайки, че те следят напредъка на Компани и поддържат добра връзка с клуба.

" Това не е противоречие, имаме протоколи и метод на работа. Обадихме се на играчите, тимът беше разгласен в петък и по-късно имахме още два дни, с цел да имаме ясна оценка за това какво е положението на футболистите. Това е обстановката. Компани не беше в тима и не съумя да се причисли към тренировките на първия тим, тъй че уважихме рекомендацията на Манчестър Сити ", съобщи Мартинес.

За проблемите на Ромелу Лукаку също бе дадена публична позиция. Нападателят на Манчестър Юнайтед има проблеми с глезена след домакинската победа против Кристъл Палас (4:0).

" Лукаку бе подложен на подробни проучвания, само че не са диагностицирани фрактури или структурни увреждания. Следващите дни той ще следва самостоятелна подготвителна стратегия, само че към момента е прекомерно рано да се твърди, че той няма да бъде разполагаем за идните два мача ", оповестиха от Белгийската футболна федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР