Защитникът на Виляреал Раул Албиол бе крайно разочарован след загубата

...
Защитникът на Виляреал Раул Албиол бе крайно разочарован след загубата
Коментари Харесай

Раул Албиол: Първият гол ни нанесе сериозни щети

Защитникът на Виляреал Раул Албиол бе извънредно отчаян след загубата с 2:3 от Ливърпул в реванша от 1/2-финала в Шампионската лига. " Жълтата подводница " водеше с 2:0 на полувремето, само че не съумя да удържи натиска на противника през втората част. Според Албиол първият гол на мърсисайдци е бил основен миг в мача, който е нанесъл тежки провали на неговия тим.

" Първият гол ни нанесе съществени вреди. Платихме скъпо за напъните, които хвърлихме през първото полувреме, в което играхме толкоз добре. Физическите ни сили понижиха след почивката и това се оказа решаващо - Ливърпул е доста мощен физически. Това е тъжна нощ за нашия клуб. Знаехме, че реваншът ще е тежък. Луис Диас промени играта на противника и те означиха при първата си опция. Фактът, че не успяхме да задържим равнището от първото полувреме, се оказа решителен ", съобщи Албиол.

" Много искахме да зарадваме почитателите ни с първо присъединяване на край в ШЛ. Боли ни, че не успяхме Ще продължим да вършим нещата по допустимо най-хубавия метод - това ни докара дотук. Това е и единственият метод да продължиш пътя си напред, когато не си съумял да изпълниш фантазията си ", счита бранителят.

" Големите тимове имат умеенето да бележат, когато получат опция. Видяхме това и в мача предходната седмица сред Сити и Реал. Това отличи Ливърпул от нас в този полуфинал - те нямаха доста повече положения, само че означиха, когато това имаше значение. Големите тимове го умеят това. Във футбола головете са по-важни от всичко друго ", приключи ветеранът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР